Idiot's Guide - Piano Exercises + Audio Online / klavírní cvičení pro začátečníky

Kód: ALF52195
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ALPHA
Hudební styl: výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: klavír
Obsazení: solo
Obtížnost: začátečník
Provedení: kniha - měkká vazba
Hraní na klavír je mnohem více než pouhé čtení not - mít dobrou obratnost prstů, budovat nezávislost jednotlivých prstů a naučit se správnou techniku je naprosto nezbytné pro zvládnutí hry… zobrazit více
969 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: ALF52195
Autor / Editor: Berger, Karen
Počet stran: 253
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 22 x 28cm
ISBN: 9781615640492
Hmotnost: 528 g

Popis produktu

Hraní na klavír je mnohem více než pouhé čtení not - mít dobrou obratnost prstů, budovat nezávislost jednotlivých prstů a naučit se správnou techniku je naprosto nezbytné pro zvládnutí hry na klavír. Titul Piano Exercises (Klavírní cvičení) se série Idiot's Guide Vám přináší vše co začínající klavírista potřebuje, aby se mohl vydat na cestu směřující k vytouženému cílí a to stát se skvělým klavíristou. 
Tato kniha obsahuje více než 100 klavírních cvičení pro zdokonalení Vaší herní techniky, včetně používání pedálů, dynamiky hry a dalších technických a herních dovedností.
Součástí sešitu je adresa internetových stránek, na kterých si můžete stáhnout nahrávky většiny v sešitě uvedených cvičení pro Vaši představu jak mají správně znít a porovnat je s Vaší hrou. 

Karen Berger (26.února 1958) je americká editorka komiksů. Ona je nejlépe známá pro její roli v pomáhání vytvářet DC Comics 'Vertigo otisk v roce 1993 a sloužil jako výkonný redaktor linky do roku 2013. V současné době dohlíží na Berger Books, otisk komiksů vlastněných tvůrci, které vydává Dark Horse Comics